Koturače

GridGrid
Spasilačka koturača EASY LIFT

Spasilačka koturača EASY LIFT

28 800.00rsd

Spasilačka koturača za spašavanje sa ski liftova.

Koturača NAIAD PRO

Koturača NAIAD PRO

7 560.00rsd

Višenamjenska koturača visoke čvrstoće za teške transporte i složene operacije. Sadrži veliki točak, kao glavnu tačku za pričvršćivanje u koju mogu biti smeštena tri karabinera, veliku donju tačku za pričvršćivanje i dve sekundarne tačke za pričvršćivanje sa strane za povezivanje, pozicioniranje i pričvršćivanje sistema. Za upotrebu sa užadima do 16 mm. Samoblokirajući čvor se može postaviti sa obe strane. Zapečaćeni kuglični ležajevi za visoku efikasnost i intenzivnu upotrebu pri velikim brzinama. Efikasnost: 97%. Telo i točak od legure aluminijuma, osovina od nerđajućeg čelika.

Koturača REDBLOCK

Koturača REDBLOCK

4 800.00rsd

Uređaj koji glumi sidrišnu tačku na veštačkim stenama kako bi se zaštitilo uže.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Koturača PRO TRAXION

Koturača PRO TRAXION

13 800.00rsd
Koturača PRO TRAXION

Koturača PRO TRAXION

13 800.00rsd

PRO TRAXION koturača dizajnirana je tako da omogućuje stavljanje užeta dok je ona spojena na sidrište. Sa svojim snopom velikog prečnika i velikom efikasnošću, posebno je pogodana za vuču teških tereta. Bočna ploča se zaključava kada je opterećena i sprečava otvaranje tokom upotrebe. Donja tačka povezivanja može se koristiti za kreiranje različitih vrsta vučnih sistema.

koturača TWIN ROLL

koturača TWIN ROLL

8 160.00rsd

Izdržljiva i lagana koturača, dizajnirana tako da tačka vezivanja može prihvatiti i do 3 karabinera.

Koturača TANDEM

Koturača TANDEM

8 160.00rsd

Namenjena za kretanje po užetu ili sajli. Veoma pogodna za akcije spasavanja, ili nekog drugog rada na visini.

Koturača SMALL ROLL

Koturača SMALL ROLL

2 280.00rsd

Mala koturača pogodna za one koji povremenio treba da izgrade transportni sistem i manipulišu sa objektima. Koturača za različite aktivnosti: spašavanje, dizanje i spuštanje tereta, traverze (Tirolska traverza). Upotreba sa statičkim i dinamičkim užetom.

Koturača NAIAD

Koturača NAIAD

6 600.00rsd

Višenamjenska koturača visoke čvrstoće za teške transporte i složene operacije. Sadrži veliki točak, kao glavnu tačku za pričvršćivanje u koju mogu biti smeštena tri karabinera, veliku donju tačku za pričvršćivanje i dve sekundarne tačke za pričvršćivanje sa strane za povezivanje, pozicioniranje i pričvršćivanje sistema. Za upotrebu sa užadima do 16 mm. Samoblokirajući čvor se može postaviti sa obe strane. Samopodmazujuće čaure su dovoljne za lagane primene pri malim brzinama. Efikasnost: 90%. Telo i točak od legure aluminijuma, osovina od nerđajućeg čelika.

Koturača EXTRA ROLL

Koturača EXTRA ROLL

4 020.00rsd

Koturača za različite aktivnosti: spašavanje, dizanje i spuštanje tereta, traverze (Tirolska traverza). Upotreba sa statičkim i dinamičkim užetom.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu