Radni

GridGrid
Pojas ASTRO BOD FAST

Pojas ASTRO BOD FAST

68 880.00rsd

Udoban pojas za pristup užetom. Sa integrisanom grudnom penjalicom CROLL L, ASTRO BOD FAST pojas dizajniran je za bolju efikasnost i udobnost prilikom pristupa užetom. Trbušna tačka za ukopčavanje je otvoriva i omogućuje jednostavno postavljanje opreme (hvataljka za uže, sigurnosno uže, klupica i sl). Široki, polu-kruti opasač i nožne gurtne pružaju posebnu potporu i udobnost. Obloženi su i obrubljeni vazdušastom penastom podstavom koja olakšava dugotrajan boravak u pojasu. Brzo postavljanje pojasa s DoubleBack automatskim kopčama. Jednostavna i pregledna organizacija alata i opreme pomoću omči i mesta za postavljanje CARITOOL (držač za alat) i TOOLBAG (torbe za alat).

Akcija
Pojas AVAO BOD

Pojas AVAO BOD

44 400.00rsd
38 000.00rsd
Dodaj u korpu
Pojas AVAO BOD

Pojas AVAO BOD

44 400.00rsd 38 000.00rsd

AVAO BOD je pojas za rad na visini, sprečavanje pada i pozicioniranje na radnom mestu. Dizajniran za veću udobnost korišćenja u svim uslovima.

Široki polu-kruti struk i nožne trake pružaju savršenu udobnost korištenja. Lagana i prozračna konstrukcija povećava protok vazduha. Za lakšu manipulaciju kukama, na naramenicama se nalazi sastav za odlaganje kuka sa sigurnosnim užetom. Double Back kopče na leđnoj strani pojasa, između struka i nožnih gurtni omogućuju nameštanje pojasa kada se koristi trbušna tačka za ukopčavanje.

Pojas sadrži nekoliko pozicija za organizaciju alata (više omči za opremu i mesta za postavljanje karabinera i torbi za alat).

Pojas AVAO BOD FAST

Pojas AVAO BOD FAST

47 400.00rsd

Petzl AVAO BOD FAST pojas za rad na visini, sprečavanje pada i pozicioniranje na radnom mestu. Dizajniran za veću udobnost korišćenja u svim uslovima.

Široki polu-kruti struk i nožne trake pružaju savršenu udobnost. Lagana i prozračna konstrukcija povećava protok vazduha. Za lakšu manipulaciju kukama, na naramenicama se nalazi sistem za odlaganje kuka sa sigurnosnim užetom. DoubleBack kopče na leđnoj strani pojasa, između struka i nožnih gurtni omogućuju nameštanje pojasa kada se koristi trbušna tačka za ukopčavanje.

Pojas sadrži nekoliko pozicija za organizaciju alata (više omči za opremu i mesta za postavljanje karabinera i torbi za alat). AVAO BOD FAST verzija pojasa dolazi sa FAST LT automatskim kopčama na nožnim trakama.

Pojas IGNITE TRION

Pojas IGNITE TRION

46 800.00rsd

Pojas visokih performansi za celo telo za industrijske radove je jednostavan i veoma se lako zakopčava, što se postiže izuzetno fleksibilnim podešavanjem kaiševa koji se provlače kroz tanku, ali efikasnu podstavu za kukove. Zbog svog asimetričnog oblika, postava osigurava da kopča ne vrši pritisak u predelu stomaka. Inovativne OKTALOCK klik kopče od nerđajućeg čelika uključuju nove elemente za podešavanje koji eliminišu neželjeno popuštanje kaiša tokom kretanja i eliminišu potrebu za ponovnim podešavanjem tokom rada.

Pojas BODY II speed

Pojas BODY II speed

13 200.00rsd

Potpuno podesivi pojas za sprečavanje pada. Pojas ima brze kopče i veoma je kompaktan i lagan. Dve tačke pričvršćivanja za zaustavljanje pada (EN 361). Dve omče za kačenje alata sa maksimalnom nosivošću od 5 kg. Pogodan za kombinaciju sa pojasom za pozicioniranje POLE II.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Pojas ROOF MASTER

Pojas ROOF MASTER

18 960.00rsd
Pojas ROOF MASTER

Pojas ROOF MASTER

18 960.00rsd

Lagani i potpuno podesivi pojasevi za celo telo. Najpogodniji za rad na kosim površinama i krovovima. Jedinstveni Singing Rock MOTION SISTEM daje korisniku slobodu kretanja bez ograničenja radnim užetom ili sistemom za sprečavanje pada. Idealno rešenje za rad na visini gde je važno precizno pozicioniranje i slobodno kretanje.

Pojas URBAN II

Pojas URBAN II

11 040.00rsd

Sedeći pojas za radno pozicioniranje. Jastučići za anatomski pojas i nogavice savršeno odgovaraju anatomiji muškarca Elastična traka sa podesivom kopčom povezuje nogavice sa pojasom Tekstilna tačka za pričvršćivanje za rad u visećem položaju i spuštanje prema EN 813. Tekstilne tačke pozicioniranja prema EN 358 postavljene su simetrično, ispitane na čvrstoću od 15 kN. 2 pletene gurtne sa nosivošću od 10 kg pružaju dovoljno prostora za 10 komada HMS karabinera. Dodatne gurtne nosivosti 5 kg nude dodatni prostor za opremu i bolju orijentaciju prema njoj. Prorezi dizajnirani za sigurno vešanje vrednije opreme (poput motorne testere, mašine za bušenje ...). Pojas ima identifikacionu etiketu.

Pojas PROFI WORKER 3D SPEED

Pojas PROFI WORKER 3D SPEED

27 720.00rsd

Radni pojas za celo telo sa brzim kopčama.

Pojas BODY II ENERGY speed

Pojas BODY II ENERGY speed

21 360.00rsd

Pojas za zaustavljanje pada za celo telo sa različitim tačkama pričvršćivanja, brzim kopčama i udobnim podmetačem. Pogodno za radne situacije sa maksimalnom slobodom kretanja tokom radnog pozicioniranja. Razvijeno u saradnji sa energetskim kompanijama.

Pojas POLE II

Pojas POLE II

7 440.00rsd

Pojas sa brzim kopčama za radno pozicioniranje i sprečavanje pada sa visine.

Pojas SIT WORKER

Pojas SIT WORKER

15 900.00rsd

Pojas za donji deo tela.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu